Gastenboek

Klanten over ons

“Voor de renovatie van ons huis hebben we een beroep gedaan op Danny en Roland. Nog voor we het huis kochten, zijn ze mee een kijkje gaan nemen om hun oordeel te vellen. Ze drukten ons op het hart dat het huis structureel goed in orde was en dat we niet mochten twijfelen.
Voor onze renovatie hebben we geen architect moeten inschakelen, wat ons heel wat geld heeft uitgespaard. Het grootste nadeel -voor ons dan- was dat er op andere werven van Danny en Roland wél met een architect werd gewerkt. Dat betekent dat ze contractueel verplicht zijn om zich op de werf te begeven wanneer de architect in kwestie daar om vraagt. Dat had als gevolg dat er bij ons een week of langer niets gebeurde, omdat ze op andere werven nodig waren. Voor ons was dat echter geen enkel probleem, het gaf ons de tijd om bepaalde zaken in het huis op te ruimen, afval weg te voeren, of dingen te strippen vooraleer de werkmannen weer begonnen.

“Het voordeel bij Danny en Roland is dat zij een heel erg goed team van onderaannemers rond zich hebben verzameld: een elektriciën, chauffagist, plakker, vloerders, schrijnwerkers … noem maar op.”

Het voordeel bij Danny en Roland is dat zij een heel erg goed team van onderaannemers rond zich hebben verzameld: een elektriciën, chauffagist, plakker, vloerders, schrijnwerkers … noem maar op. Daar hoef je dus zelf niet naar op zoek te gaan. Je merkt ook meteen dat Danny en Roland hun team zorgvuldig samenstellen. Om een voorbeeld te geven: Robert, de elektricien en chauffagist, is een echte topkerel. Hij doet zijn werk nagenoeg perfect en je kan hem alles vragen.
Ik wil niet te veel in herhaling vallen, maar we zijn echt heel tevreden over de werken die Danny en Roland hebben uitgevoerd. Ze doen alles heel eerlijk en correct, een belangrijke eigenschap die niet voor elke aannemer van toepassing is. Ze zijn daarnaast ook heel aanspreekbaar en toegankelijk: alles wat je hen wil vragen, kan en mag je hen ook vragen. Verder appreciëren ze het dat je zelf actief ideeën aanbrengt en voorbeelden aanreikt van wat je graag zou willen.”

Karen Geens

Laat ons jullie ervaring weten: